Başkan Sandal, Çay Mahallesi Kapalı Pazar Yerinde incelemelerde bulundu

Başkan Sandal, Çay Mahallesi Kapalı Pazar Yerinde incelemelerde bulundu

Bayraklı’nın çehresini değiştirecek yatırımlarına hız veren Bayraklı Belediyesi'nde Başkan Serdar Sandal, ilçe sokaklarında saha çalışması yapmaya devam ediyor.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Bayraklı Pazarcılar Dernek Başkanı Metin Koyuncu, Çay Mahallesi Muhtarı Sabri Yılmaz ve belediye bürokratları ile Çay Mahallesi Kapalı Pazar Yeri’nde incelemelerde bulundu.

cay-mahallesi-pazar-yerine-modern-dokunus-2.jpg

Vatandaşlardan ve esnaftan gelen talepler doğrultusunda pazar yerindeki eksiklikler ve yapılması gerekenler kararlaştırıldı. Başkan Serdar Sandal, bürokratlarına talimat vererek çalışmaların bir an önce başlamasını istedi. Bu kapsamda yağışlı havalarda yaşanan problemlerin önüne geçmek için çatı izolasyonu yapılacak, tuvaletler baştan sona yenilecek. Pazar yerinin birinci katına düğün salonu ve mecsit kazandırılacak. Ayrıca çatı katının da spor amaçlı değerlendirileceği belirtildi.

cay-mahallesi-pazar-yerine-modern-dokunus-1.jpg

İlçemizin her mahallesinde vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştıracak projeleri hayata geçirmek için çalışıyoruz. Göreve geldiğimizden bu yana verdiğimiz sözleri tek tek tutarken bir yandan da ilçemize yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Mevcut yapıların bakım, onarım ve yenileme işlemlerini de en hızlı ve güvenli şekilde tamamlıyoruz. Bu kapsamda Çay Mahallemizde vatandaşlarımız ve esnafımızın yoğun olarak kullandığı pazar yerinin düzenlemelerini de kısa sürede tamamlayacağız. Bölgeye bir de düğün salonu ve mescit kazandıracağız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.