Başkan Sandal: Daha modern kütüphaneler için çalışıyoruz

Başkan Sandal: Daha modern kütüphaneler için çalışıyoruz

Kütüphane Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, mesajında ilçede bulunan kütüphanelerin dana donanımlı, kullanışlı ve modern hale getirme adına çalıştıklarını söyledi.

Nilda Altın- Bayraklı Belediyesi, okuma alışkanlığını teşvik etmek ve kitaplara ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla çalışmalarına devam ediyor. İlçede bulunan kütüphanelerin dana donanımlı, kullanışlı ve modern hale getirme adına çalıştıklarını ifade eden Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, 28 Mart-3 Nisan Kütüphane Haftası dolayısıyla yaptığı paylaşımda bazı sosyal tesisleri 'Kitap Kafe' olarak yeniden tasarlayacaklarını açıkladı. Başkan Sandal ayrıca, tüm kitapseverlerin ve kütüphane çalışanlarının Kütüphane Haftasını kutladı.

baskan-sandan-carpici-sozler-ilk-defa-bayrakli-bu-kadar-hizmet-aliyor-buyuksehir-adeta-destan-yaziyor-h87581-55f2e.jpeg

Başkan Sandal, konuya ilişkin paylaşımında "Okuma alışkanlığını teşvik etmek ve kitaplara ulaşımı kolaylaştırmak adına, ilçemizde bulunan kütüphanelerimizi daha donanımlı, kullanışlı ve modern hale getirmek için çalışmalara başladık. Ayrıca bazı sosyal tesislerimizi de 'Kitap Kafe' olarak yeniden tasarlayacağız. Tüm kitapseverlerin ve kütüphane çalışanlarının 58. Kütüphane Haftasını kutluyorum." ifadelerine yer verdi.

kutuphane-turleri-listesi.webp

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.