Başkan Sandal: Değişim için birlikte ilerliyoruz

Başkan Sandal: Değişim için birlikte ilerliyoruz

Bayraklı Belediye Başkanı Sandal: 4,5 yılda binlerce kadına fırsat eşitliği sunarak 22 farklı kursla bir araya geldik. Söz verdik ve tutuyoruz! Değişim için birlikte ilerliyoruz.

MEDYA EGE - Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile hobi ve meslek edindirme kurslarına ilişkin bir açıklama yaptı.

20231121134112857-1.jpg

Başkan Sandal, paylaşımında kadınların kurslar ile birlikte istihdama katıldığına da işaret ederek "Toplumsal dönüşüme katkı sağlamak ve birlikte büyümek amacıyla çıktığımız bu yolda önemli adımlar attık. 4,5 yılda binlerce kadına fırsat eşitliği sunarak, ahşap boyamadan dikiş nakışa, bilgisayar eğitiminden kuaförlüğe kadar geniş bir yelpazede 22 farklı kursla bir araya geldik. Bu kurslar, sadece öğrenmekle kalmayıp, aynı zamanda üreterek ekonomimize katkı sağlıyor. Söz verdik ve tutuyoruz! Değişim için birlikte ilerliyoruz" ifadelerini kullandı.

20231121134112481-1.jpg

22 KURS BİNLERCE MUTLULUK

Bayraklı Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde açılan hobi ve meslek edindirme kursları yüzleri güldürüyor. Kültür ve semt merkezlerinde bu yıl 22 farklı branşta verilen kurslara katılan bin 400 kadın hem sosyalleşiyor hem de meslek sahibi olup, ev ekonomilerine katkı sağlayabiliyor. Alanında uzman eğiticiler eşliğinde, açılan kurslar hem eğlenme hem de öğrenme imkanı sunuyor. Aile ekonomilerine katkı sunmak isteyen kadınlar, ürettikleri el emeği ürünleri satarak da gelir elde edebiliyor. Kurslarla ilgili detaylı bilgiye 477 20 00 telefon numarasından ulaşılabiliyor.

20231121134113852.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.