Başkan Sandal: Depremzedelerimizin yanındayız

Başkan Sandal: Depremzedelerimizin yanındayız

İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği'ni ziyaret eden Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Depremzedelerimizin yanında olmaya ve sorunlarını çözmek için mücadele etmeye devam edeceğiz" dedi.

Medya Ege- Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Ednan Arslan ile birlikte İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği'ni (İZDEDA) ziyaret etti. Ziyarette Dernek Başkanı Haydar Özkan ve dernek üyeleri ile bir araya gelen Başkan Sandal, "Depremzedelerimizin yanında olmaya ve sorunlarını çözmek için mücadele etmeye devam edeceğiz" dedi.

fkb1jvqwqaehfag.jpg

Başkan Sandal, ziyarete ilişkin paylaşımında "CHP Parti Meclisi Üyemiz ve İzmir Milletvekilimiz Ednan Arslan ile İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği’ni (İZDEDA) ziyaret ettik. Depremzedelerimizin yanında olmaya ve sorunlarını çözmek için mücadele etmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

fkb-75ex0ailvcm.jpg

Milletvekili Erslan ise paylaşımında "İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği’ni Bayraklı Belediye Başkanımız Serdar Sandal ile birlikte ziyaret ederek dernek başkanı Haydar Özkan ve depremzede hemşerilerimizle bir araya geldik." dedi.

fkb1jv3xwamw0dz.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.