Başkan Sandal: Engelleri dayanışmayla sevgiyle ve el birliğiyle ortadan kaldırdık

Başkan Sandal: Engelleri dayanışmayla sevgiyle ve el birliğiyle ortadan kaldırdık

Bayraklı Belediyesi tarafından Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü aracılığıyla son 4 yılda 56 bin kişiye hizmet verdi. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Önümüze çıkan engelleri dayanışmayla, sevgiyle ve el birliğiyle ortadan kaldırdık" dedi.

Bayraklı’da ihtiyaç sahiplerine ve engellilere yönelik hayata geçirilen projeler ile sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Bayraklı Belediyesi, son dört yılda 56 bin kişiye sosyal destek sağladı. Bu süreçte 169 engelli kursiyere çeşitli alanlarda eğitimler verildi, hastane veya çeşitli kurumlara ulaşım sorunu yaşayan bin 2 bin 181 kişi engelli nakil aracından faydalandı. Ayrıca engelli vatandaşlara yönelik 56 bin öğün sıcak yemek servisi yapıldı.

engelsiz-bayrakli-1.jpg

KURSİYERLER DE AİLELER DE MUTLU

Engelli Merkezi’ne kayıtlı ihtiyaç sahibi yurttaşlara toplam 850 adet tekerlekli sandalye, koltuk değneği, baston ve temel ihtiyaç ürünlerinden oluşan malzeme desteğinde bulunuldu. El sanatları, yüzme, masa tenisi, basketbol, voleybol, meditasyon, zumba, pilates, futbol, bocce, pickleball ve cornhole kurslarına 200’e yakın engelli vatandaş katıldı. Belediyenin hizmetleri engelli vatandaşlar ve aileleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

ASLİ GÖREVİMİZ

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Bayraklı’da engelleri kaldırmak en temel görevlerimizden biri. Geride bıraktığımız süreçte önümüze çıkan engelleri dayanışmayla, sevgiyle ve el birliğiyle ortadan kaldırdık. Günlük yaşamda, sporda, kültürel ve sosyal alanda engelsiz bir Bayraklı istiyoruz ve bu amaçla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

engelsiz-bayrakli-4.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.