Başkan Sandal gençlere Atatürk'ün Gençliğe Hitabesini işaret etti

Başkan Sandal gençlere Atatürk'ün Gençliğe Hitabesini işaret etti

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, gençlere Atatürk'ün Gençliğe Hitabesini işaret ederek "Şimdi sizlerin istikbale ve cumhuriyete sahip çıkma zamanı" dedi.

MEDYA EGE - Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimlerine yönelik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Seçime 3 gün kala, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak gençlere seslenen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, gençlere Atatürk'ün Gençliğe Hitabesini hatırlatarak " Ulu önder Atatürk’ün gençliğe hitabede belirttiği gibi; Şimdi sizlerin istikbale ve cumhuriyete sahip çıkma zamanı. Gençler, bizler sizlere hak ettiğiniz bir yaşamı veremedik. Ama sizler bu ülkeyi kurtarabilirsiniz; Haydi sandık başına" cümleleri ile gençleri sandığa çağırdı.

serdar-sandal-turkiye-de-bir-degisim-olacaksa-bunu-gencler-basaracak-7895.jpg

Başkan Sandal gençlere şu cümlelerle seslendi; "Sevgili gençler çok zor bir süreçten geçiyoruz. Bir öğretmen olarak çok iyi biliyorum ki, sizler sosyal hayattaki bozulmayı ve ekonomik krizin tüm yansımalarını iliklerinize kadar yaşıyorsunuz. Ayrıca gelecek kaygısının ne demek olduğunu sizlerden de daha iyi bilen olmaz. Bu kötü gidişata dur diyebilirsiniz. Sizler bu mücadelenin öncüsü olursanız bu kötülükleri geride bırakabiliriz. Sevgili gençler, unutmayın; Sizler geleceğimizin, vatanımızın, milletimizin, cumhuriyetimizin teminatısınız. Ulu önder Atatürk’ün gençliğe hitabede belirttiği gibi; Şimdi sizlerin istikbale ve cumhuriyete sahip çıkma zamanı. Gençler, bizler sizlere hak ettiğiniz bir yaşamı veremedik. Ama sizler bu ülkeyi kurtarabilirsiniz; Haydi sandık başına."

fvtug1vxoamouv.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.