Başkan Sandal: Hayatı can dostlarımızla paylaştığımızı unutmayalım!

Başkan Sandal: Hayatı can dostlarımızla paylaştığımızı unutmayalım!

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal: Lütfen hayatı can dostlarımızla paylaştığımızı unutmayalım!

MEDYA EGE - Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak vatandaşları sokak hayvanları konusunda duyarlı olmaya davet etti.

gexjai5wyaaalwe.jpg

Başkan Sandal, sosyal medya paylaşımında "Bayraklı’da can dostlarımızın ihtiyacı olan bölgelere yerleştirdiğimiz kedi evleri, birçok noktaya bıraktığımız mama/ su odağı, ayrıca bakım ve tedavi desteğimizle her zaman onların yanındayız. Lütfen hayatı can dostlarımızla paylaştığımızı unutmayalım!" ifadelerine yer verdi.

Bayraklı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, yıl boyunca belirli periyotlarda sokak hayvanlarına yapılan mama ve su desteğini soğuk kış aylarında artırdı. Can dostlara yönelik başlatılan çalışma kapsamında ilçenin birçok noktasında ihtiyaç duyulan alanlara mama ve su bırakıldı. Yerleştirilen 100’e yakın kedi evi de sokak hayvanlarına sıcak yuva oldu.

gexjbpzw4aehxve.jpg

SICAK YUVA VE MAMA DESTEĞİ

Bayraklı Belediyesi, ilçe genelinde barınma ve beslenme sorunları yaşayan sahipsiz sokak hayvanlarına desteklerini sürdürüyor. İhtiyaç olan noktalara yerleştirilen kedi evleri ve birçok noktaya bırakılan mama ve su desteğinde bulunan ekipler soğuk kış günlerinde de can dostları yalnız bırakmıyor. Belediye mühendisleri tarafından tasarlanan modern görünümlü ve zorlu hava koşullarına dayanıklı ahşap barınaklar da sokak hayvanlarına sıcak yuva oluyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.