Başkan Sandal: Her detayı gözden geçiriyor modernize ediyoruz

Başkan Sandal: Her detayı gözden geçiriyor modernize ediyoruz

Bayraklı Belediyesi, ilçeye yeni park ve yeşil alanlar kazandırmaya devam ediyor. Daha yaşanabilir bir Bayraklı yaratmak için kararlı olduklarını söyleyen Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Her detayı gözden geçiriyor, modernize ediyoruz" dedi.

MEDYA EGE - İlçe genelindeki park, yeşil alan ve sosyal donatı alanı oranını artırmak için çalışmalarını sürdüren Bayraklı Belediyesi, ilçeye son 4 yılda onlarca yeni park kazandırdı. Bu kapsamda son dönemde yürütülen çalışmalarda, ilçeye kazandırılan parkların yanı sıra pek çok parkta da kısmi ve komple revizyon yapıldı.

yesil-bayrakli-2.jpeg

Ayrıca ağaçlandırma, çim ekimi, ağaççık, çalı ve çiçek dikimi gerçekleştirildi. Atıl haldeki boş alanlarda yeşillendirme çalışmaları devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalar, vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor.

yesil-bayrakli-3.jpeg

Daha yaşanabilir bir Bayraklı yaratmak için kararlı bir şekilde çalıştıklarını vurgulayan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, "Parklarımızdan yürüyüş yollarımıza, oyun gruplarından spor alanlarına kadar her detayı gözden geçiriyor, modernize ediyoruz. Onlarca yeni parkımızla çocuklarımız için daha güzel, daha yeşil bir Bayraklı inşa etmek için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

gafzrwuxaaanp-k.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.