Başkan Sandal: İlçemizi eğitimde marka kent yapacağız

Başkan Sandal: İlçemizi eğitimde marka kent yapacağız

Bayraklı Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi'nde ücretsiz üniversite sınavı hazırlık kurslarına katılmak isteyen lise mezunları için ön kayıtlar başladı. Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Bayraklı’yı eğitimde marka kent yapma gayretimiz sürüyor" dedi.

Bayraklı Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi, 2023-2024 eğitim öğretim sezonunda kurs görecek öğrencilerini seçiyor. Bu kapsamda Liselere Geçiş Sistemi (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) kursları için geçtiğimiz aylarda sınav düzenleyen Sosyal Etkinlik Merkezi, YKS’ye girip yerleşemeyen lise mezunu öğrencileri de unutmadı. TYT puanına göre kabul edilecek öğrenciler, YKS sonuç belgesiyle ücretsiz YKS kursu için başvuruda bulunabiliyor. İsteyen öğrenciler 12 Eylül’e kadar https://forms.gle/dujz9CiMHdRHYomu7 başvuru linki üzerinden müracaat edebiliyor. Öğrenciler, ücretsiz eğitim fırsatı hakkında detaylı bilgiye 0232 935 0 335 numaralı telefondan ulaşabiliyor.

sosyal-etkinlik-merkezinde-on-kayitlar-basladi.jpeg

"BAŞARILAR GENÇLER"

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Bayraklı’yı eğitim konusunda marka kent yapma gayretimiz sürüyor. Anaokulundan üniversiteye kadar her alanda öğrencilerimizin yanında oluyor, çağdaş eğitim olanakları sunarak hayallerindeki okullarda eğitim almalarının kapılarını açıyoruz. Onları her alanda desteklemeye devam edeceğiz. Yeni sezonda da kurumumuzda eğitim alacak tüm öğrencilere şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

sosyal-etkinlik-merkezinde-on-kayitlar-basladi.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.