Başkan Sandal, İmamoğlu'na destek için İstanbul'da!

Başkan Sandal, İmamoğlu'na destek için İstanbul'da!

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal'dan Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'na destek.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçiminde Millet İttifakı Adayı Ekrem İmamoğlu'na destek olmak için İstanbul’a gitti. Hafta sonundan bu yana CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper ve partililerle ilçe ilçe gezerek saha çalışması yapan Başkan Sandal, sokağın nabzını tutuyor.

23 Haziran’daki seçim için belirlenen ilçelerde çalışmalarını yürüten Sandal, sokakta vatandaşla sohbet ediyor, esnaf ziyaret edip İmamoğlu için oy istiyor. Sokakta seçmen nezdinde İmamoğlu’na büyük destek olduğunu belirten Sandal, vatandaşın artık israf yapmayan, sistem odaklı, toplumun tamamını içine alan ve toplum odaklı siyasete, yeni bir siyasi anlayışa ihtiyacı olduğunu ifade ederek, “24 Haziran’da her şey çok güzel olacak” dedi. CHP Bayraklı İlçe Başkanı Alper ise, “ İstanbul’da her şey daha güzel olsun diye, elimizden ne geliyorsa yapacağız” diye belirtti.

1-(1)-011.jpg1-(2)-005.jpg1-(3)-003.jpg1-(5)-004.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.