Başkan Sandal incelemelerde bulundu: Daha modern bir Bayraklı için çalışıyoruz

Başkan Sandal incelemelerde bulundu: Daha modern bir Bayraklı için çalışıyoruz

Bayraklı Belediye Başkanı Sandal, ilçe genelinde süren yol yenileme, bakım, onarım, kilit parke çalışmalarını yerinde inceledi.

Bayraklı Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile gerçekleştirdiği yol, yağmur suyu kanalı ızgarası yenileme, asfaltlama ve kilit parke çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, bu kapsamda İZSU Genel Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu, Kanalizasyon Dairesi Başkanı Onur Emrah Yıldız, İZSU Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Gürbüz, İzmir Büyükşehir ve Bayraklı Belediyesi bürokratları ile birlikte ilçede yürütülen çalışmaları gezerek incelemelerde bulundu.

baskan-sandal-bayraklinin-her-sokaginda-calisiyoruz-11.jpg

Bu kapsamda Mansuroğlu Mahallesi 283/1, 286/6, 287 sokak ve çevresindeki yol yenileme çalışmalarının halkın ihtiyaç duyduğu şekilde kısa sürede tamamlanacağı belirtildi. İbrahim Abilov Meydanı ile Haydar Aliyev caddesinin kesişimindeki yol ve kaldırımlarda da düzenlemeler yapılacak. Smyrna Meydanını da kapsayan Manas Bulvarı ve Sakarya Caddesi ile Osmangazi Mahallesi Dumlupınar Caddesi’nde de asfalt, kilit parke, kaldırım, bordür taşı ve yağmur suyu ızgaralarının yenilenmesi işlemleri kış ayları öncesi bitirilecek.

baskan-sandal-bayraklinin-her-sokaginda-calisiyoruz-15.jpg

İlçede ihtiyaç duyulan her mahallede, cadde ve sokağında çalışmaların devam ettiğini ve edeceğini ifade eden Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Daha yaşanabilir, daha modern bir Bayraklı için çalışıyoruz" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.