Başkan Sandal: Modern Bayraklı için çalışıyoruz

Başkan Sandal: Modern Bayraklı için çalışıyoruz

Aşırı yağışlardan etkilenen Fuat Edip Baksı Mahallesi'nde gerçekleştirilen çalışmaları inceleyen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Vatandaşlarımızın huzurunu sağlamak ve daha modern bir Bayraklı yaratmak için var gücümüzle çalışıyoruz." dedi.

Medya Ege- Bayraklı Belediyesi, zamanla bozulan ve aşınan yolları yenilemeye hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Bayraklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, aşırı yağışlardan etkilenen Fuat Edip Baksı Mahallesi sokaklarını yeniliyor.

fmhki9fx0akr3g.jpg

Sosyal medya hesabından çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal bozulan yolların, otoyollarda kullanılan en güvenli sistemle yenilendiğini ve çalışmaları yakından takip ettiklerini açıkladı.

fmhkjemxmam4yuv.jpg

Başkan Sandal, çalışmalara ilişkin paylaşımında "Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz zamanla bozulan ve aşınan yollarda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Aşırı yağışlardan etkilenen Fuat Edip Baksı mahallemizin sokakları bu kapsamda -otoyollarda kullanılan en güvenli sistemle- yenileniyor. Bizler de çalışmaları yakından takip ediyoruz. Vatandaşlarımızın huzurunu sağlamak ve daha modern bir Bayraklı yaratmak için var gücümüzle çalışıyoruz." ifadelerine yer verdi.

fmhkkkyxiaidg-d.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.