Başkan Sandal ‘rezerv alanın' peşini bırakmıyor

Başkan Sandal ‘rezerv alanın' peşini bırakmıyor

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Bayraklı rezerv alanına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

MEDYA EGE - Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Bayraklı rezerv alanına ilişkin sosyal medya hesabından bir video paylaşarak konuyu gündeme bir kez daha taşıdı.

Başkan Sandal, Bayraklı halkının hakkının yediğinin vurgulandığını dile getirdiği açıklamalarında "Bayraklı, herkese, her şeye rağmen, bütün dayatmalara rağmen İzmir’in kalbi olmaya devam edecek. Türkiye’nin de çok yakında incisi olacak" dedi.

bayrakli-belediye-baskani-sandal-quotsesimiz-duyulmuyor-dertlerimiz-gorulmuyorquot.jpg

Başkan Sandal'ın açıklamalarının satır başları şöyle:

Rezerv alanındaki bir satışla ilgili bir söylemimiz oldu. Rezerv alandan TOKİ arsa satıyor dedik. Önce bütün arkadaşlarımız buna el birliği ile hayır dediler; böyle bir satış yok. Sonra biz ilgili evrakları gösterdik satışın gerçekleştiği ile ilgili. Kime satılıyor? Bildik birine satılıyor. Kısa bir süre önce kurulan bir şirket. 18 milyondan 42- 43 milyona çıkmış bir bedel satılıyor. Oradaki 2 bin metrekarelik bir alan, 6-7 daire parası demek.

Depremde mağdur olmuş yurttaşlarımıza kamu eliyle konut yapıp, satmak ile Kızılay'ın depremzedeye çadır satması arasında fark yoktur. Bu kadar açık, net. Bin yıllık devletin geleneği bu değil. Cumhuriyetimizin kurulma gerekçesi bu değil. İnşallah 15 Mayıs'tan sonra tüm depremzedelerimizin evleri yapılıp, verilecek. Depremzede mallarına göz koyanlardan bunlar alınıp sahiplerine teslim edilecek.

132359624-1679327860.jpg

Hepimiz Bayraklı’da yaşıyoruz. Hepimiz Bayraklı’daki rayiç bedellerinin ne olduğunu biliyoruz. Bayraklı, herkese, her şeye rağmen, bütün dayatmalara rağmen İzmir’in kalbi olmaya devam edecek. Türkiye’nin de çok yakında incisi olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.