Başkan Sandal: Şehitlerimizin aileleri başımızın tacıdır

Başkan Sandal: Şehitlerimizin aileleri başımızın tacıdır

Başkan Sandal, 12 Şubat 2019'da İstanbul Çekmeköy'de askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Kara Pilot Yüzbaşı Ümit Özerli'nin ailesini makamında ağırladı. Başkan Sandal, "Şehitlerimizin aileleri başımızın tacıdır" dedi.

Medya Ege- Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Ümit Özerli'nin ailesini makamında ağırladı. Şehit Özerli'nin annesi Ayşe Özerli ve babası Nurettin Özerli ile bir araya gelen Başkan Sandal, "Şehitlerimizin, emanetleri olan aileleri başımızın tacıdır." dedi.

fhs6lepxeayfg01.jpg

Başkan Sandal, görüşmeye ilişkin paylaşımında "Bugün Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Ümit Özerli’nin annesi Ayşe Özerli ve babası Nurettin Özerli'yi belediyemizde ağırladık. Vatan için canını feda eden şehitlerimizin, emanetleri olan aileleri başımızın tacıdır." ifadelerine yer verdi.

Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Ümit Özerli

12 Şubat 2019'da test uçuşu için 4. Kara Havacılık Alay Komutanlığı'ndan havalanan UH-1 tipi helikopter, Kirazlı Dere Mahallesi üzerinde arızalandı. Helikopterin pilotları binaların arasındaki bir açık araziye zorunlu iniş yapmaya çalışırken meydana gelen kazada 4 şehit olmuştu. Kazada hayatını kaybeden Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Ümit Özerli (33), Bergama Şehitliği'nde toprağa verildi.

umit-aa1-7428528-16-9-1549984063.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.