Başkan Sandal: Sizlere verdiğimiz sözü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz

Başkan Sandal: Sizlere verdiğimiz sözü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Bayraklı Belediyesi'nin Yamanlar’da hayata geçireceği Yunus Emre Kültür Merkezine ilişkin "Sizlere bir sözümüz vardı! O sözü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

MEDYA EGE - Bayraklı Belediyesi, Yamanlar Yunus Emre Kültür Merkezi, Anaokulu ve Düğün Salonu’nun temelini görkemli bir törenle attı.

Yamanlar Pazar Yeri yanındaki arazide hayata geçecek olan Yunus Emre Kültür Merkezi, Anaokulu ve Düğün Salonu Projesi, 947 metrekare alan üzerine inşa edilecek. 3 katlı kültür merkezinin içinde etkinlik alanlarının yanı sıra düğün salonu ve 4 derslikten oluşacak anaokulu da yer alacak. Bodrum katında ise konuklar için bir de otopark olacak. Kısa sürede tamamlanması hedeflenen proje, bölgenin önemli bir eksiğini kapatacak.

baskan-sandal-sozumuzu-tuttuk-2.jpg

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Başkan Sandal, tesisin Bayraklı'da bir eksiği dolduracağını söyledi.

Başkan Sandal, şunları aktardı; "Sizlere bir sözümüz vardı! O sözü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayraklımıza çok yakışacak Yunus Emre Kültür Merkezi, Anaokulu ve Düğün Salonu’nun temeli attık. Bu tesis tüm Bayraklı’ya hayırlı, uğurlu olsun..."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.