Başkan Sandal: Soğuk kış günlerinde de yanınızdayız

Başkan Sandal: Soğuk kış günlerinde de yanınızdayız

Bayraklı Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara desteklerini sürdürüyor. Son bir haftada ihtiyaç sahibi 250 kişiye kıyafet, 900 aileye de hijyen malzemesi ulaştırdıklarını belirten Başkan Serdar Sandal, "Soğuk kış günlerinde de yanınızdayız" dedi.

Bayraklı Belediyesi, dar gelirli ihtiyaç sahibi ailelere desteklerini sürdürüyor. Bu kapsamda özellikle soğuk kış aylarında gıdadan, eşyaya, nakdi desteklerden yakacak ve kırtasiye malzemelerine kadar çalışmalarını artıran Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşlardan gelen talepler üzerine adreslere giderek ihtiyaç sahiplerine kıyafet ve hijyen malzemesi ulaştırıyor. Son bir haftada bin 150 haneyi ziyaret eden ekipler 250 kişiye kıyafet, 900 aileye de hijyen malzemesi dağıttı. Bayraklı Belediyesi'nin sosyal desteklerinin yıl boyunca devam edeceği, destek sağlanan hane sayısının 10 bine ulaşacağı belirtildi.

ge7izszwkaabokf.jpg

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşım yapan Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Bayraklı'da son 1 haftada ihtiyaç sahibi 250 kişiye kıyafet, 900 aileye de hijyen malzemesi ulaştırdık. Her yıl binlerce yurttaşımızın temel ihtiyaçlarını karşılıyoruz ve karşılamaya devam edeceğiz. Soğuk kış günlerinde de yanınızdayız..." ifadelerini kullandı.

baskanimiz2023119121315206.jpg

ge7ia5zxeaaxhde.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.