Başkan Sandal, "Yaşanabilir bir Bayraklı’yı birlikte yaratacağız"

Başkan Sandal, "Yaşanabilir bir Bayraklı’yı birlikte yaratacağız"

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, ilçedeki parklarda yapılan çalışmaları inceleyerek, "Yaşanabilir bir Bayraklı’yı birlikte yaratacağız" dedi.

Medya Ege- Bayraklı'yı geliştirmek ve ilçe sakinlerinin daha rahat etmesi için çalışan Bayraklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Çağdaş ve sağlıklı bir kent estetiği için çalışmalarını sürdüren Bayraklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi desteği ile Mansuroğlu 75. Yıl Parkı’nı yeniliyor.

fqsylsrxmaua3is.jpg

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, deprem sonrası yıpranan parkların yenilendiğini belirterek, "Mansuroğlu 75. Yıl Parkı’nda sürdürülen çalışmaları yerinde inceledik" dedi.

fqsylsixiaurzy.jpg
Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Başkan Sandal, "Deprem sonrası çadır alanı olarak kullanılan, buna bağlı olarak yıpranan parklarımızı, İzmir Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle yeniliyoruz. Mansuroğlu 75. Yıl Parkı’nda sürdürülen çalışmaları yerinde inceledik. Daha güzel ve yaşanabilir bir #Bayraklı’yı birlikte yaratacağız" ifadelerini kullandı!

fqsylsmxwaqa2xz.jpgfqsylsmxiaidewq.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.