Başkan Sandal’dan Afet Gönüllüleri Toplantısına davet

Başkan Sandal’dan Afet Gönüllüleri Toplantısına davet

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Mahalle Afet Gönüllüleri Toplantısı yapılacağını duyurarak vatandaşlara katılım çağrısı yaptı.

MEDYA EGE – 6 Şubat’ta gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra ilçe belediyeleri mahallelerde kurtarma gönüllülerinden oluşan ekipler kurmaya başladı.

baskan-sandal-afet-bolgesinde-yikim-ve-acilar-tarifsiz-128821.jpeg

Bayraklı Belediyesi de, İzmir Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Mahalle Afet Gönüllüleri Ekibi kuruyor.

Bu kapsamda vatandaşlara afete hazırlıklı olma, afet anındaki doğru davranışlar, afet sonrası ve arama kurtarma çalışmalarında yapılması gerekenler ve ilk yardım süreçleri konusunda eğitimleri verilecek.

baskan-serdar-sandal-dan-30-ekim-aciklamasi-yaralarimizi-el-birligiyle-sardik.jpg

Başvurunun mahalle muhtarlıklarında yapılacağı eğitimler için yapılacak toplantı 1 Mart (yarın) Çarşamba tarihinde saat 14:00’da Postacılar İsmet İnönü Kültür Merkezinde yapılacak.

Konuya ilişkin olarak Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal Bir açıklama yaparak vatandaşları eğitimlere katılmaya davet etti. Başkan Sandal şunları aktardı; "İzmir Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde olası felaketlere hazırlanıyor, afet öncesi ve sonrasında yapılması gerekenler hakkında halkımızı bilinçlendiriyoruz. Mahalle Afet Gönüllüleri Toplantısı’na sizleri de bekliyoruz…"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.