Başkan Sandal’dan çağrı: En büyük bayramımızı birlikte kutlayalım

Başkan Sandal’dan çağrı: En büyük bayramımızı birlikte kutlayalım

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Bayraklı’nın birçok yerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın kutlanacağını belirterek “En büyük bayramımızı birlikte kutlayalım” dedi.

MEDYA EGE - Bayraklı Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ilçenin 14 farklı mahallesinde, birbirinden eğlenceli onlarca farklı etkinlikle kutlayacak.

2023410133524695.jpg

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 23 Nisan kutlamalarına çocukları davet etti. Başkan Sandal şunları aktardı: “Başlıyoruz….! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın coşkusunu sokaklara taşıyoruz. Siz de bize katılın, “en büyük bayramımızı” birlikte kutlayalım…”

Bayraklı’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, ilçenin 14 mahallesinde birbirinden eğlenceli etkinliklerle kutlanacak. İlçe sokaklarına taşacak büyük coşkuda çocuklar hafta boyunca birçok oyun ve çeşitli gösterilerle doyasıya eğlenecek. DJ Performansları, Hacivat- Karagöz Gösterileri, Spor Etkinlikleri ve Turnuvalar, Jonglör Şovları ile Sihirbaz Gösterileri çocuklara eğlence dolu anlar yaşatacak. 14 Nisan’da başlayacak olan gösteriler 23 Nisan’a kadar sürecek. 23 Nisan günü ise Bayraklı Sahil’de dev bir şenlik alanı oluşturulacak. Gün boyu konserler ve gösteriler sergilenecek. Etkinlikler boyunca çocuklara pamuk helva, patlamış mısır ve içecek dağıtılacak.

ftmy7pfamagcvrj.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.