Başkan Sandal'dan davet: İzmir’in kalbi fuarda atacak

Başkan Sandal'dan davet: İzmir’in kalbi fuarda atacak

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "01 – 10 Eylül tarihleri arasında Belediyeler Sokağı’nda bulunan Bayraklı Belediyesi standımıza sizleri de bekliyoruz" cümleleri ile davette bulundu.

MEDYA EGE - Bayraklı Belediyesi, her yıl farklı kültürlere ev sahipliği yapan ve bu yıl kapılarını 92’inci kez açacak İzmir Enternasyonal Fuarı’na katılacak. Belediyeler Sokağı bölümünde yer alacak Bayraklı Belediyesi; eğitim ve kültürden sanata, sağlıktan spora kadar projeleriyle farkını bir kez daha ortaya koyacak.

bayrakli-belediyesi-izmir-fuarinda-1.jpeg

İZFAŞ tarafından İzmir Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde, 01-10 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuara “Gençlik” temasıyla katılacak olan Bayraklı Belediyesinin standı, ilgi uyandıracak etkinlik ve tanıtım faaliyetleriyle ziyaretçilerini ağırlayacak. 90 metrekarelik stantta fuar boyunca spordan sanata, kültürden sağlığa kadar yürütülen çalışmalar anlatılacak ve açılan kurslara katılan kursiyerlerin katılımıyla bale, jimnastik, yoga, zumba, tekvando, karate, kick boks etkinlikleri düzenlenecek. Ayrıca satranç, görsel sanatlar atölyesi, piyano, bağlama, keman dinletileri ve halk oyunları gösterileri de ziyaretçilerle buluşacak. S.S. Doğançay Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ile SS. Bayraklı Emek Dünyası Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi fuar standında ürettikleri ürünleri sergileyecek. Bayraklılı kadınların el emeği, göz nuru ürünlerin de satışı yapılacak.

bayrakli-belediyesi-izmir-fuarinda-2.jpeg

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "İzmir’in kalbi fuarda atacak! Dolu dolu geçecek etkinlik ve gösterilerle İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, 92. İzmir Enternasyonal Fuarı'ndaki yerimizi alıyoruz. 01 – 10 Eylül tarihleri arasında Belediyeler Sokağı’nda bulunan Bayraklı Belediyesi standımıza sizleri de bekliyoruz" cümleleri ile davette bulundu.

f43aas5w8aakfuu.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.