Başkan Sandal'dan Homeros Festivaline ilişkin önemli açıklama

Başkan Sandal'dan Homeros Festivaline ilişkin önemli açıklama

Başkan Serdar Sandal, Bayraklı Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek Uluslararası Homeros Edebiyat/ Sanat Festivali öncesi önemli bir açıklama yaptı.

MEDYA EGE - Bayraklı Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Homeros Edebiyat/ Sanat Festivali, bu yıl 29 - 30 Eylül / 1 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek.

Belediye Başkanı Serdar Sandal, konuya ilişkin olarak sosyal medya hesabından önemli bir duyuru yaptı.

bayrakli-homeros-festivaline-hazir-2.jpeg

Bu haftadan itibaren kentte gök gürültülü sağanak yağışın beklenmesi nedeniyle festivalin galasının yerinin değiştirildiğini açıklayan Başkan Sandal, paylaşımında "29 Eylül Cuma günü Smyrna Höyüğü'nde yapılması planlanan 2. Bayraklı Uluslararası Homeros Edebiyat/Sanat Festivali gala etkinliğimiz hava muhalefeti nedeniyle Tepekule Kongre Merkezi'ne alınmıştır" notuna yer verdi.

Cuma günü başlayacak festival, bu yıl ‘Homeros Kentinde’ sloganıyla gerçekleşecek.

sanat-ve-edebiyatin-yildizlari-bayraklida-bulusuyor4.jpeg

Öte yandan festival, sanatın ve edebiyatın önemli isimlerini ağırlayacak. Zülfü Livaneli’ye Homeros Roman/ Müzik Onur Ödülü, Ataol Behramoğlu’na Homeros Şiir Onur Ödülü, Valeriu Stancu’ya ise Konuk Yazar Onur Ödülü takdim edilecek. Festivalde; İlber Ortaylı, Metin Uca, Nebil Özgentürk, Sevinç Erbulak, Levent Üzümcü gibi ünlü isimler de yer alacak. Festivale 10 farklı ülkeden 163 konuk katılacak. Toplam 46 farklı etkinlik yapılacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.