Başkan Sandal'dan İnsan Aklına Yatırım!

Başkan Sandal'dan İnsan Aklına Yatırım!

Arif Çayan yazdı; Başkan Sandal'dan İnsan Aklına Yatırım!

İzmir’in Bayraklı İlçesi’nde Bayraklı Belediyesi’nin bünyesinde, ilçe insanına yönelik faaliyetleri dikkatli takip ediyorum.

Bayraklı Belediye Başkanı öğretmen Serdar Sandal’ın olması bu takibimin yeterli nedeni.
Başkan Sandal’ın belediye başkanlığının diğer belediye başkanlarından farklı olabileceğini tahmin etmek ve bunun karşılığını görmek benim açımdan çok önemli.

20233512749309.jpg

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, İzmir’in kalbi olarak gördüğü ilçesinde insanları da kalbin damarları olarak görmesini bildi.

İlçede yaşayan genci, yaşlısı herkesi hitap edecek şekilde projeleri hayata geçirmekle de, ilçesinin her anlamda yaşanabilir, yaşanması gereken bir yer olmasının gayretini verdi.

Bu amaçla Başkan Sandal, ‘Kitap Kafe’ uygulamasını hayata geçirdi.

20233512747493.jpg

İlçesinde yaşayan herkesin kitap okuyarak, kitap okuyup çayını içerek, çayını içip okuduğu kitapla ilgili birlikte geldiğin insanlara konuşup, tartışıp, fikir alış verişinde bulunacakları bir yerin Bayraklı için ne kadar önemli olduğunu bildi ve gidermeye başladı.

Belediye Başkanı olarak ilçenizde insana yönelik her türlü projeyi, her türlü fikri hayata geçirebilirsiniz ama bunun en etkin, en etkili ve geleceğe dair olanı şüphesiz ki ilçenizde yaşayan insanların okumasına, düşünmesine ve fikir üretmesine imkan sağlayacak sosyal alanlar yaratmak.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın, ‘Kitap Kafe’si de işte tam da bu amaçla projelendi, yapılandı ve hizmetlere tek tek açılıyor.

20233512746931.jpg

İlçesinde ilk olarak Mansuroğlu Mahallesi’nde, sonra 75. Yıl Mahallesi’nde ‘Kitap Kafe’yi açan Başkan Sandal’ın hedefinde Cengizhan Mahallesi’nde ‘Kitap Kafe’yi açmak var.

‘Okumayı teşvik ederek, kitaplara ulaşmayı kolaylaştırarak’ ilçede daha çok ‘Kitap Kafe’ yapmayı hedeflediklerini belirten Başkan Sandal, ‘Okuyan insandan zarar gelmez’ tezine ‘Okuyan insandan fayda gelir’ tezine doğru hızla ilerliyor.

Bayraklı’da yaşayan insanların kitap okuyabilmek için yerleri de var nedenleri de var.

Bayraklı’da yaşayan insanların Başkan Serdal Sandal gibi bir de başkanları var.

Teşekkürler okuyanı seven Başkanım!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.