Başkan Sandal'dan kadro revizyonu

Başkan Sandal'dan kadro revizyonu

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, belediyede kadrosunda değişikliğe gitti.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, belediye kadrosunda revizyona gitti. Başkan Yardımcısı Tülay Şaroğlu’nun emekliye ayrılmasının ardından Sandal, Başkan Yardımcısı ve Temiz işleri Müdür Vekili Olan Kenan Fidan’ı görevden aldı.

Sandal; Özel Kalem Müdürü Berk Ulusal’ı başkan yardımcısı olarak atadı. Ulusal’a Sosyal Yardım İşleri, Muhtarlık İşleri, Araştırma ve Geliştirme, Kadın ve Aile Hizmetleri, Ulaşım Hizmetleri, Sağlık ve Veteriner İşleri Müdürlükleri bağlandı.

ozgecmis2022113913896.jpg

Ulasal, Özel Kalem Müdürü olarak da görevine devam edecek.

Belediye kurulduğundan bu yana Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde farklı görevlerde bulunan, 2019’dan bu yani ise müdür vekili olan Seyfi Küçük başkan yardımcısı oldu. Küçük, Park ve Bahçeler Müdür Vekili olarak da görevine devam edecek. Yeni başkan yardımcısına; Temizlik, Fen İşleri ve Çevre Koruma Kontrol müdürlükleri bağlandı.

Bilgili İşlem Müdürü Ali Sencer Karasoy yerine Ömür Kuzucu, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nde Destek İşleri Müdürü Ulaş Kaplan, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü Ayşe Şanlı görevden alındı yerine Hüseyin Murat Arabacı, Ruhsat ve Denetim Müdürü Hüseyin Murat Arabacı’nın yerine Selim Yaraman, Plan ve Proje Müdürü Sabri Yüksel yerine Hakan Küçük Kılınç, Temiz İşleri Müdür Vekilliğini yürüten Kenan Fidan yerine Necati Yıldırım atandı.

Öte yandan Bayraklı Belediyesi Personel Hizmetleri A.Ş'nin başına Levent Ölçer'in atanacağı öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum