Başkan Sandal'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na tam destek!

Başkan Sandal'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na tam destek!

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, katıldığı bir TV programında parti içinde yaşanan tartışmalara değinerek Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na destek veren açıklamalarda bulundu.

MEDYA EGE - Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, katıldığı TV programında parti içinde yaşanan tartışmalara ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Başkan Sandal, önemli olanın seçim sonuçlarından ders çıkarılması ve bunun üzerine düşünülmesi gerektiğini vurgulayarak "Cumhurbaşkanlığı seçimleri boyunca sarf edilen çabayı görmezden gelirsek ciddi bir yanlışa düşeriz!" dedi.

Başkan Sandal öte yandan, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na da desteğini "Kemal Bey, bu toprakların yarattığı, saygınlığıyla, kişiliğiyle, duruşuyla, edebiyle, devlet adamlığıyla ender kişiliklerden bir tanesi. Bugüne kadar olan süreci doğru görmez, emeği, katkıyı, toplumu bu kadar kutuplaştırıldığı bir ortamda sarf ettiği çabayı, kaynaşmayı görmezden gelirsek ciddi bir yanlışın içine düşeriz" cümleleriyle ifade etti.

fpajwwox0aat-09.jpg

Seçim sonuçlarını eleştiren siyasilerle ilgili de konuşan Başkan Sandal şunları aktardı; "Peki seçim sonuçlarını eleştiren arkadaşlar, depremzede vatandaşlarımızın tavrını açıklayabiliyorlar mı? Biz bütün belediyeler, bütün gücümüzle ordaydık. Hani 3 gün ulaşılamamıştı? Cumhuriyet Halk Partisinin vaadi, evlerinizi yapıp size ücretsiz vereceğiz. Bunu açıklayabilecek bir siyasimiz var mı bizim? İttifak ortalarımızdan, bize oy vermeme işini açıklayacak arkadaşlarımız var mı? İttifak süreci içerisindeki, o dağılmanın, parçalanmanın toplum üzerinde yarattığı işi çözebilecek arkadaşımız var mı? Sandığa gidemeyen gençlerle ilgili, tespiti olan arkadaşımız var mı? 190 tane tarikatı çözelim diyen bir arkadaşımız var mı? Siyasi propagandayı eşit adil düzeyde yaparız diyen arkadaşımız var mı? Partinin ideolojisi ile ilgili bir şey söyleyen var mı? Ülkenin temel meseleleriyle ilgili, bir şey söyleyen arkadaşımız var mı? Bununla değişim olmaz, bununla sadece akriyer planı olur."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.