Başkan Sandal'dan Kış Sporları Okuluna davet

Başkan Sandal'dan Kış Sporları Okuluna davet

Başkan Sandal: Sportif alandaki yatırım ve başarılarımızın yanı sıra Bayraklı’da ‘Herkes için spor’ parolasıyla binlerce vatandaşımızı spor kurslarında bir araya getiriyoruz. İlgilenen herkesi bu kış da kurslarımıza bekliyoruz.

Her yıl binlerce kişiyi spor okullarında buluşturan Bayraklı Belediyesi, 21 branşta vereceği kış spor okullarının açılışını törenle yapacak. Kurslara 5 yaş ve üzerindeki öğrenciler ile yetişkinler katılabilecek. Kış dönemi spor okullarında futbol, basketbol, voleybol, atletizm, tekvando, tenis, jimnastik, badminton, bale, kick boks, muaythai, karate, güreş, pickleball, bocce, zumba, pilates, aerobik ve yoga branşlarında kurslar verilecek. Özel gereksinimli sporculara yönelik basketbol, corn hole, masa tenisi ve hareket eğitimi kursları düzenlenecek.

bayrakli-belediyesinin-kis-spor-okullari-basliyor-3.jpg

Başvurular Bayraklı Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisi’nde gerçekleştirilecek. Kurslarla ilgili detaylı bilgiye 3712300 numaralı telefondan ulaşılabilecek. Kış spor kurslarının açılış töreni 19 Ekim Perşembe saat 19:30’de Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonun’da gerçekleştirilecek. Törende kursiyerler ve eğitmenler birbirinden renkli görüntülere sahne olacak şovlar sergileyecek.

bayrakli-belediyesinin-kis-spor-okullari-basliyor-1.jpeg

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “İlçemizde sporu daha yukarı seviyelere taşımak için çalışıyoruz. Bu nedenle yatırımlarımızı ve geleceğimizin teminatı çocuklarımıza desteklerimizi sürdüreceğiz. Yetiştirdiğimiz sporcularımız gurur kaynağımız olurken bir yandan da her yıl binlerce yurttaşımızı ve çocuğumuzu kurslarımızda buluşturuyoruz. Spora ilgi duyan tüm ilçe sakinlerimizi kış spor okullarımıza davet ediyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.