Başkan Sandal'dan kongre açıklaması!

Başkan Sandal'dan kongre açıklaması!

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, CHP Bayraklı ilçe kongresine dair açıklamalarda bulundu. Başkan Sandal, “Bence Bayraklı siyasal özgürlüğünü bugün itibariyle ilan etti" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayraklı’nın yeni ilçe başkanı beyaz liste ile yarışa giren Didem Gültekin oldu. Gültekin 369 delegenin 199’unun oyunu alarak açık ara farkla yarışı tamamladı. Gültekin’i destekleyen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal tüm adayları kucakladı.

baskan-sandaldan-kongre-aciklamasi-bayrakli-siyasal-ozgurlugunu-bugun-ilan-etti-a00cc.jpg
Kongreye ilişkin değerlendirmede bulunan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Bence Bayraklı’ya yakışır bir kongreydi. Demokratik bir ortamda gerçekleşti. Bence Bayraklı siyasal özgürlüğünü bugün itibariyle ilan etti. Bu saatten sonra bizim için listenin rengi önemli değil. El ele kol kola bütün partililerimizle kucaklaşarak yolumuza devam edeceğiz. Mevlana’nın güzel bir sözü var; dün, dünde kaldı. Yarına dair bir şeyler söyleyeceğiz. Geçmişi kapattık” açıklamasında bulundu.

“BAYRAKLI İLKLERİN İLÇESİ”

Sandal, İzmir’in en genç ilçe başkanının Bayraklı İlçe Başkanı olmasının hatırlatılması üzerine ise, “Bayraklı ilklerin ilçesi” diye yanıt verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.