Başkan Serdar Sandal'dan Milletvekili Osmanağaoğlu'na tepki

Başkan Serdar Sandal'dan Milletvekili Osmanağaoğlu'na tepki

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, bir fotoğraf üzerinden kendisini eleştiren MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu'na tepki gösterdi.

MEDYA EGE - Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu'nun kendisine yönelik eleştirilerine açıklık getirdi.

Başkan Sandal, makam odasında yerde duran Atatürk resmine ilişkin CHP Bayraklı Örgütünde bir açıklama yaptı. Başkan Sandal, söz konusu fotoğrafın bir dernek tarafından hediye edildiğini, fotoğrafta sadece Atatürk'ün değil kendisinin de yer aldığını belgelerle gösterdi.

bayrakli-uluslararasi-homeros-festivalinden-bir-yildiz-dogdu-1.jpeg

Başkan Sandal kendisini "Fotoğraf bugünkü CHP’nin özetidir. CHP’li Bayraklı Belediye Başkanının odası!” ifadelerine yer veren Osmanağaoğlu “Gazi Paşa’nın mirasını hiç eden Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafları duvarda asılı, İzmir’in hemşerisi olmakla övünen Cumhuriyet’imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafı ise yerlerde. Yazıklar olsun" sözleriyle eleştiren Milletvekili Osmanağaoğlu'na tepki gösterdi.

tamer-osmanagaoglu-turk-e-olan-muhabbet-bitmemis.webp

Öte yandan Sandal, Osmanağaoğlu'nu aradığını ancak Osmanağaoğlu'nun kendisine geri dönmediğini de sözlerine ekledi.

Başkan Sandal şu sözlerle tepkisini dile getirdi; "Bu ülkeyi sevmek, bu ülkeyi korumak, bu ülkede Atatürk’ten ve Cumhuriyet’ten yana olmak lafla olmaz, yürekle, vicdanla, ahlakla olur!"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.