Başkan Sandal'dan orman yangınları için yardım çağrısı!

Başkan Sandal'dan orman yangınları için yardım çağrısı!

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Türkiye'nin birçok yerinde meydana gelen orman yangınlarında mağdur olan vatandaşlara ve hayvanlara destek için çağrıda bulundu.

Medya Ege- Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, sosyal medya üzerinde yaptığı son paylaşımda, yaşanan orman yangınlarında zarar gören vatandaşlara destek olunması için Bayraklı'yı yardımlaşmaya davet etti. Başkan Sandal, paylaştığı gönderide yardımda bulunmak isteyen vatandaşların yardımlarını gönderebilmeleri için telefon numarası ve adres de paylaştı.

e7tjgcvxoaeqbmy.jpg

Başkan Sandal, söz konusu sosyal medya paylaşımında," HAYDİ BAYRAKLI! ŞİMDİ DAYANIŞMA ZAMANI! Ülkemizin birçok bölgesinde ciğerlerimizi yakan yangında mağdur olan vatandaşlarımıza ve yaralanan, evsiz kalan hayvanlarımıza destek oluyoruz! Kişisel bakım ihtiyaçları, kuru gıda, hayvan maması gibi ihtiyaç duyulan tüm bağışlarınızı belediyemize ulaştırabilirsiniz. Biz de el birliğiyle yaralarımızı sarmak için sizin adınıza yangından etkilenen kardeşlerimize ileteceğiz" ifadelerini kullanarak, yardımların ulaşabileceği adres ve telefon numarasını ekledi.

Yardım için vatandaşların iletişim kurabileceği telefon numarası:
(0232) 477 20 00
Adres: Bayraklı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü - Osmangazi Mah. 617/9 sok. No:3 Bayraklı İzmir

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.