Başkan Saygılı: Beraberliğimiz 14 Mayıs’ta kazanılacak zaferin teminatıdır

Başkan Saygılı: Beraberliğimiz 14 Mayıs’ta kazanılacak zaferin teminatıdır

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, il başkanlığı çalışmalarına hızlı başladı.

MEDYA EGE – Kerem Ali Sürekli’nin 14 Mayıs Seçimleri için AK Parti İl Başkanlığından istifa etmesi sonrası İl Başkanlığı koltuğuna geçen Bilal Saygılı, iftar programında Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya geldi.

ftitwyowcaifcgu.jpg

Başkan Saygılı, AK Parti İzmir İl Başkanlığında gerçekleştirilen iftar buluşması ile ilgili “Bugün iftar programımızda İzmir’in çok kıymetli Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya geldik. Göstermiş oldukları ilgi ve destek için çok teşekkür ediyorum. Milletimizle olan birlik ve beraberliğimiz, 14 Mayıs’ta kazanılacak zaferin de, büyük ve güçlü Türkiye'ye olan umudumuzun da teminatıdır” dedi.

ftl3tg8xoaawkpf.jpg

Saygılı öte yandan, Adnan Menderes Havalimanında, Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati’yi karşıladı. Saygılı’ya İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger de eşlik etti.

TEBRİK ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Nisan başında AK Parti İl Başkanlığına başlayan Saygılı, makamında tebrik ziyaretlerini de kabul ediyor.

ftmhlm-wyaidd-x.jpg

Başkan Saygılı hafta sonu mesaisinde, Gıda Çarşısı esnafını ağırlayarak, esnafın görüş ve önerilerini dinledi. Esnafa ziyaretleri için teşekkür eden Saygılı “İzmir ekonomisine büyük katkı sağlayan gıda çarşısı esnafımıza hayırlı olsun ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Bulunduğu bölgede sıkışmış olan esnafımızın alt ve üst yapı eksikliği ile ulaşım sorunlarının çözüme kavuşması için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.