Başkan Saygılı: Filistin halkının haklı davasını desteklemeyi sürdüreceğiz

Başkan Saygılı: Filistin halkının haklı davasını desteklemeyi sürdüreceğiz

Konak Meydanı'nda İsrail saldırılarına karşı düzenlenen meydan nöbetinde KADEM temsilcileri ve İmam Hatip öğrencileriyle buluşan AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, "Filistin halkının haklı davasını desteklemeyi sonuna kadar sürdüreceğiz" dedi.

MEDYA EGE - AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, ziyaret programı kapsamında Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu ile birlikte, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına karşı Konak Meydanı'nda düzenlenen meydan nöbetine katıldı. Saygılı, burada bulunan Kadın ve Demokrasi Vakfı'nın (KADEM) temsilcileri ve 15 Temmuz Şehitleri Kız İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

gaqlalxwwaa9gfu.jpg

Gazze’deki katliama karşı çıkmayı ve Filistin halkının haklı davasını desteklemeyi sonuna kadar sürdüreceklerini vurgulayan Başkan Saygılı, sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

gaqlalyxiaaj31h.jpg

"Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Sn. Kemal Şamlıoğlu ile birlikte Filistinli kardeşlerimiz için 'Konak Gazze Meydanı' meydan nöbeti eyleminde bulunan Kadın ve Demokrasi Vakfı (KADEM)’in kıymetli temsilcileri ve 15 Temmuz Şehitleri Kız İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle bir araya geldik. Bugün insanlık Filistin’dir, Gazze’dir. İşgalci İsrail’in gerçekleştirdiği devlet terörüne sessiz kalmayan tüm STK’larımıza ve İzmirli hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum.

'Zulmün topu var, güllesi var, kal'ası varsa hakkın da dönmez yüzü, bükülmez kolu vardır.' Gazze’deki katliama karşı çıkmayı ve Filistin halkının haklı davasını desteklemeyi sonuna kadar sürdüreceğiz."

gaqlalyw8aesrne.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.