Başkan Saygılı'dan İYTE'ye övgü: Marka değerimizi güçlendirmiştir!

Başkan Saygılı'dan İYTE'ye övgü: Marka değerimizi güçlendirmiştir!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İYTE'nin 'Yılın Liderlik ve Yönetim Ekibi Ödülü'ne layık görülmesinin ardından bir açıklama yaparak, "İYTE'nin inovasyon merkezine dönüşümü, şehrimizin uluslararası arenada marka değerini güçlendirmiştir" dedi.

MEDYA EGE - Ülkenin ve bölgenin yükselen değeri İYTE, Yükseköğretimin Oscarları olarak bilinen ve uluslararası derecelendirme platformu Times Higher Education (THE) tarafından verilen THE Awards Asia 2024'te 'Yılın Liderlik ve Yönetim Ekibi Ödülü'ne layık görüldü.

Yükseköğretim kurumları arasında olağanüstü liderlik ve kurumsal performansı takdir etmek amacı taşıyan THE Awards Asia 2024'ün sonuçları Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da Malezya Kraliçesi Raja Zarith Sofiah'ın teşrifleriyle düzenlenen törenle açıklandı.

İYTE'nin inovasyon merkezine dönüşümündeki 'Vizyon Netliği'nin enstitüye birincilik ödülünü getiren unsur olduğunu ifade eden jüri üyeleri tarafından yapılan değerlendirmede; "Strateji sadece kurumun değil, aynı zamanda bulunduğu bölgenin potansiyelinin anlaşılmasına dayanıyordu" ifadeleri yer aldı.
Rektör Prof. Dr. Yusuf Baran yaptığı açıklamada, ödülü Enstitüye ve Türkiye'ye kazandırmış olmanın gurur ve mutluluğunu yaşadığını ifade ederken AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ise sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir açıklama yaparak, İYTE Rektörü Prof. Dr. Yusuf Baran'ı tebrik etti.

gmbgl3uxuaa5yqa.jpg

Başkan Saygılı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Londra merkezli uluslararası Üniversite derecelendirme platformu Times Higher Education (THE) tarafından verilen ve yükseköğretimin Oscarı olarak kabul edilen THE Awards Asia 2024'te 'Yılın Liderlik ve Yönetim Ekibi Ödülü'nün sahibi olan (İYTE) İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü'müzün kıymetli temsilcilerini ve bu prestijli ödülü Malezya Kraliçesi Raja Zarith Sofiah'tan alan İYTE Rektörü Prof. Dr. Yusuf Baran'ı gönülden tebrik ediyorum.

İYTE'nin inovasyon merkezine dönüşümü şehrimizin ve enstitümüzün uluslararası arenada marka değerini güçlendiren önemli etkenlerden biri olmuştur. İzmir’imizin adını başarılı çalışmalarla ön plana çıkaran İYTE Ailesi'ne ve Rektör Hocamız Prof. Dr. Yusuf Baran'a teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum."

whatsapp-image-2023-11-04-at-12-10-18.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.