Başkan Saygılı'dan Mehmet Şimşek'e ziyaret

Başkan Saygılı'dan Mehmet Şimşek'e ziyaret

Bilal Saygılı ve Cemil Tugay, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i ziyaret ederek İzmir’in öncelik ve ihtiyaçlarını görüştü. Saygılı, "Şehrimizin önceliklerini ve ihtiyaçlarını istişare ettiğimiz verimli görüşme gerçekleştirdik" dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ile birlikte Ankara’da Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i ziyaret etti. Ziyarette, İzmir’in öncelik ve ihtiyaçları kapsamlı bir şekilde ele alınarak, şehrin kalkınması için önemli adımların değerlendirilmesi sağlandı. AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ile birlikte Ankara’da Hazine ve Maliye Bakanını Mehmet Şimşek ziyaretini paylaşarak, ‘’Şehrimizin önceliklerini ve ihtiyaçlarını istişare ettiğimiz verimli görüşme gerçekleştirdik.’’ dedi.

'ŞEHRİMİZİN ÖNCELİKLERİ GÖRÜŞÜLDÜ'

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı yaptığı açıklamada, ‘’Hazine ve Maliye Bakanımız Sn. Mehmet Şimşek’i; Genel Sekreterimiz, İzmir Milletvekilimiz Sn. Eyyüp Kadir İnan, Önceki Dönem Gençlik ve Spor Bakanımız, İzmir Milletvekilimiz Sn. Dr. Mehmet Kasapoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Dr. Cemil Tugay ile birlikte ziyaret ettik. Şehrimizin önceliklerini ve ihtiyaçlarını istişare ettiğimiz verimli görüşme gerçekleştirdik. Sn. Bakanımız Mehmet Şimşek’e nazik ev sahipliği ve İzmir’imize gösterdiği yakın ilgi dolayısıyla teşekkür ediyoruz.’’

gxqxeg6woae4mq8.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.