Başkan Selvitopu: Genç bir filo oluşturduk

Başkan Selvitopu: Genç bir filo oluşturduk

Karabağlar Belediyesi, hizmet araçlarına 4 yeni çöp kamyonu daha ekledi. Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, "Genç bir filo oluşturmuş olduk. Çalışmalarımız devam edecek ve filomuzu daha da güçlü hale getireceğiz" dedi.

Uzundere’deki Temizlik İşleri Şantiyesi’nde daha önce 38 çöp kamyonuyla hizmet veren Karabağlar Belediyesi, çöp kamyonu sayısını 42’ye çıkardı; süpürge aracı, arazöz, kamyonetle birlikte şantiyesindeki toplam hizmet aracı sayısı da 65’e yükseldi.

İlçede 3 bin 600 sokakta, 58 mahallede 7/24 hizmet vermeye devam eden Karabağlar Belediyesi, araç filosunu her geçen gün yenileyerek Karabağlar halkını daha da temiz bir kentte yaşatmayı hedefliyor.

Uzundere’deki şantiyeyi denetleyen Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, yeni araçların filoya katılması nedeniyle yaptığı değerlendirmede; bundan sonra da gerek iş makinesi gerekse hizmet araçları filosunu yenilemeye devam edeceklerini söyledi.

karabaglara-yeni-cop-kamyonlari-8.jpg

"KARABAĞLAR’A EN İYİ HİZMETİ AMAÇLIYORUZ"

Yeni araçların Karabağlar halkına hayırlı olması dileğinde de bulunan Başkan Selvitopu, “Karabağlar Belediyesi Temizlik İşleri filomuza 4 araç daha temin ederek filomuzu daha güçlü hale getirdik. Bu araçların her birisinin maliyeti 1 milyon 750 bin TL. 4 aracımızın maliyeti ise yaklaşık 7 milyon lira. Belediyemiz şirketi KARBEL kendi olanaklarıyla araçların finansmanı karşıladı. Karabağlar Belediyesi Temizlik İşleri araç filomuz tamamen yenilenmiş oldu. Genç bir filo oluşturmuş olduk. Bundan sonra da ihtiyaç oldukça bu yenileştirme çalışmalarımız devam edecek ve filomuzu daha da güçlü bir hale getireceğiz. Amaç Karabağlar’a hizmet etmek. Karabağlar’daki 500 bin insanımızı daha temiz bir kentte yaşatmak. Bunun için de var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Karabağlar’a hayırlı olsun! Belediyemizin hem iş makinaları hem de hizmet araçları filosunu güçlendirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

karabaglara-yeni-cop-kamyonlari-3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.