Başkan Selvitopu İftarda Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Başkan Selvitopu İftarda Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Cennetçeşme Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemeğinde mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Selvitopu, ülkemizin zor günlerden geçtiğine vurgu yaparak Ramazan Ayı’nın barış ve hoşgörü getirmesi dileğinde bulu

Karabağlar Belediyesi tarafından ilçenin 5 ayrı noktasında kurulan  iftar çadırları yoğun ilgi görüyor. Cennetçeşme, Şehitler, Günaltay, Eserkent ve Abdi İpekçi mahallelerinde kurulan iftar sofralarına her akşam büyük katılımlar gerçekleşiyor. Önceki akşam Cennetçeşme’de gerçekleşen iftar programına Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun yanı sıra CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, belediye meclis üyeleri ve Cennetçeşme Mahalle Muhtarı İbrahim Emen de katıldı.

Ülkemiz zor günlerden geçiyor

Beyazıd Camisi’nin bahçesinde gerçekleşen iftar yemeği öncesi Başkan Selvitopu, vatandaşlarla birlikte sıraya girdi ve mahalle sakinlerinin iftarını kutlayarak Ramazan Ayı’nın hayırlı olmasını diledi. Başkan Selvitopu ayrıca, zor günlerden geçen ülkemizin barışa, dostluğa ve kardeşliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğunu belirterek, Ramazan Ayı’nın barış, hoşgörü, kardeşlik ve sevgi getirmesi dileğinde bulundu.

136cae57-b27f-4eec-b57d-698e0a01eb36

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.