Başkan Selvitopu: İzmirimize anlamlı bir armağan vermek istiyoruz

Başkan Selvitopu: İzmirimize anlamlı bir armağan vermek istiyoruz

Karabağlar Belediyesi, Üçyol Uğur Mumcu Parkı'nı yeniliyor. Konuya ilişkin konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “Bu özel tarihte, İzmirimize anlamlı bir armağan vermek istiyoruz” dedi.

İzmir'in en işlek noktalarından biri olan Üçyol Uğur Mumcu Parkı, Karabağlar Belediyesi tarafından Cumhuriyetin 100. yılına yakışır şekilde baştan sona yenilenecek. Bayram tatilinden hemen sonra başlayacak çalışmalar kapsamında parkta, Cumhuriyetimiz ve Mustafa Kemal Atatürk'ü anlatan büyük bir rölyef de yer alacak.

ugur-mumcu-parki-yenileniyor-4.jpg

Proje kapsamında ayrıca, yaklaşık 10.000 metrekare büyüklüğündeki parka, 2000 metrekarelik konser ve resmi tören alanı kazandırılacak. Çocuk oyun alanları, yetişkinler için modern spor aletleri konulacak. Mevcut amfi tiyatro korunarak daha işlevsel hale getirilecek. Yeşil alan oranı artırılacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na yetiştirilmesi hedeflenen çalışmalar tamamlandığında, parkta daha fazla oturma ve dinlenme alanı bulunacak.

ugur-mumcu-parki-yenileniyor-6.jpg

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, ihale sürecinin tamamlandığını ve çalışmaların bayram tatilinin ardından hemen başlayacağını söyledi. Projeyi Cumhuriyetimizin 100. yıldönümünü kutlayacağımız 29 Ekim'e yetiştirmeye gayret edeceklerini vurgulayan Başkan Selvitopu, “Bu özel tarihte, İzmirimize anlamlı bir armağan vermek istiyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.