Başkan Selvitopu: Muhtarlarımızın önerilerini alarak acil ihtiyaçlara cevap veriyoruz

Başkan Selvitopu: Muhtarlarımızın önerilerini alarak acil ihtiyaçlara cevap veriyoruz

Karabağlar'da asfalt serim çalışmalarını denetleyen Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, "Muhtarlarımızın da önerilerini alarak, acil ihtiyaç duyulan sokaklara girmeye devam ediyoruz" dedi.

Karabağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaz sezonunu en iyi şekilde değerlendirmek için ilçenin farklı noktalarındaki asfalt serim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

General Kazım Özalp Mahalle Muhtarı Niyazi Akgün, Muammer Akar Mahalle Muhtarı Sıtkı Kuzu ve Esentepe Mahalle Muhtarı Şenay Cengiz’le birlikte, General Kazım Özalp ve Muammer Akar mahallelerindeki asfalt serim çalışmalarını yerinde denetleyen Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, mevsim normallerinin üzerindeki sıcak havaya rağmen asfalt serimlerinin programa göre devam edeceğini söyledi.

karabaglar-asfaltlama-6.jpeg

Görevlerini en iyi şekilde yapmak için canla başla çalışan ekiplere teşekkür eden Başkan Selvitopu, “Muhtarlarımızın da önerilerini alarak, acil ihtiyaç duyulan sokaklara girmeye devam ediyoruz. Hedefimiz bu yaz sezonunda olabildiğince çok noktada serim gerçekleştirmek. Bunu da tekniğine uygun şekilde yapmaya özen gösteriyoruz. Serim öncesi freze makinamızla eski asfaltı kazıyarak, yollarımızda kot farkı oluşmasını engelliyoruz” dedi.

karabaglar-asfaltlama-2.jpeg

ESNAFI ZİYARET ETTİ, SORUNLARI DİNLEDİ

Başkan Selvitopu, mahalle muhtarlarıyla birlikte sıcak havada ter döken emekçilere kolaylıklar diledi; bölgedeki vatandaşlarla sohbet etti, ardından da esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek onların sorunlarını dinledi.

MUHTARLAR TEŞEKKÜR ETTİ

Muammer Akar Mahallesi’ndeki çalışmaları da denetledikten sonra Esentepe Mahalle Muhtarı Şenay Cengiz’i General Kazım Özalp Mahalle Muhtarı Sıtkı Kuzu ile birlikte ziyaret eden Başkan Selvitopu’na, mahalle muhtarları yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.

karabaglar-asfaltlama-7.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.