Başkan Selvitopu yangın bölgesinde incelemelerde bulundu!

Başkan Selvitopu yangın bölgesinde incelemelerde bulundu!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da yangının çıktığı bölgede gece-gündüz çalışmaları yerinden takip ediyor

Karabağlar'ın Tırazlı Mahallesi'nde geçtiğimiz pazar günü ormanlık alanda çıkan yangını söndürme çalışmaları sürerken, Karabağlar Belediyesi ekipleri de ilk günden beri desteğini sürdürüyor.  Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da yangının çıktığı bölgede gece-gündüz çalışmaları yerinden takip ediyor. Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli, İzmir Valisi Erol Ayyıldız ile birlikte önceki gece de incelemelerde bulunan Başkan Selvitopu, bölge halkına geçmiş olsun dileğinde bulundu. 

yangin-(2)-(1).jpeg

Başkan Selvitopu teşekkür etti

Edinilen bilgiye göre 3 gündür etkisini sürdüren yangının bugün kontrol altına alınması beklenirken, Karabağlar Belediyesi’nin Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri ve diğer ilçe belediyelerinin ekipleri ile koordineli çalışarak arazözlerle yangın söndürme çalışmalarına desteğini sürdürüyor. Başkan Selvitopu da, çalışmalara katılan ilçe belediyelerinin ekiplerine ve belediye başkanlarına teşekkür etti.

yangin-(4)-(1).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.