Başkan Selvitopu: Yolumuz bu ülkenin kurucusu Atatürk'ün yoludur

Başkan Selvitopu: Yolumuz bu ülkenin kurucusu Atatürk'ün yoludur

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP İzmir milletvekilleri ve partililerle birlikte seçim çalışması gerçekleştirdi.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP İzmir milletvekilleri Ednan Arslan, Sevda Erdan Kılıç ve partililerle birlikte Yunus Emre mahallesinde seçim çalışması yaptı.

Başkan Selvitopu ve milletvekilleri, bölge esnafı ve vatandaşları Millet İttifakı’nın 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 30 Nisan’da Gündoğdu Alanı’ndaki büyük İzmir mitingine katılmaya çağırdı.

mitinge-davet2.jpg

Broşür dağıtımı öncesi partililer, Yunus Emre Mahallesi Seçim Bürosu’nda motivasyon toplantısı gerçekleştirdi. Milletvekilleri, il yöneticileri, ilçe kadın kolları, meclis üyeleri ve çok sayıda partilinin yer aldığı buluşmada konuşan Başkan Selvitopu, 14 Mayıs seçimlerine çok az bir süre kaldığını hatırlatarak, “Türkiye çok önemli bir seçime gidiyor. Her şeyi bir yana bırakacak ve 14 Mayıs’ta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapacağız. Yolumuz, bu ülkenin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün yoludur. Cumhuriyetimizin ilk yüzyılını onunla tamamladık. 2. yüzyıla da ikinci Kemal’le girecek ve bu ülkeyi hak ettiği noktaya hep birlikte getireceğiz” dedi.

mitinge-davet11.jpg

Bunu başaracak azim ve kararlılıkları olduğunu vurgulayan Başkan Selvitopu, “Özgürlük ve barış için varımızı yoğumuzu ortaya koyup çalışmak; bu seçimi mutlaka kazanmak zorundayız. Yeter ki birlik ve beraberlik içinde, el ele, kol kola hareket edelim” diye konuştu.

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç da, “Nasıl ki 100 yıl önce bir Kemal gelmiş bu toprakları Cumhuriyetle taşçlandırmışsa, Kemal Kılıçdaroğlu da demokrasiyi, aydınlığı özgürlüğü getirecektir. Farklı düşüncelere umutsuzluğa gerek yok. Bu iş 1. turda bitecek” yorumunu yaptı.

Milletvekili Ednan Arslan da, “Ne mutlu bizlere ki boğazından haram lokma geçmemiş Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu, 73 yıl sonra İsmet İnönü gibi Atatürk’ün Çankaya’sına çıkacak. Fazla zaman kalmadı. Çok çalışmak zorundayız” dedi.

Konuşmaların ardından milletvekilleri, Başkan Selvitopu ve partililer sahaya çıkarak, vatandaşlara ve esnafa miting davetini içeren broşür dağıttı.

mitinge-davet12.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.