Başkan Selvitopu: Yüzümü kara çıkarmadınız

Başkan Selvitopu: Yüzümü kara çıkarmadınız

Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 196. yılı ve Zabıta Haftası Karabağlar'da törenle kutladı.

Zabıta Müdürlüğü'nün bulunduğu Karabağlar Belediyesi Kibar Hizmet Kompleksi'ndeki toplantı ve nikah salonunda gerçekleştirilen törende konuşan Başkan Muhittin Selvitopu, “Çok şükür bugüne kadar Karabağlar için yaptığımız çalışmalardan başarıyla çıktık. Size kara çalmaya çalışanlar oluyor. Bunların hiçbirine taviz vermeyin. Biz kimin, hangi işi yaptığını gayet iyi biliyoruz. O sözleri sarfedenler önce kendileri aynaya bakmalıdır. Sizler bugüne kadar yüzümüzü kara çıkarmadınız. Koca bir kente hizmet ediyoruz, eksiklerimiz olabilir. Önemli olan iyi niyettir. O nedenle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor ve Zabıta Haftanızı yürekten kutluyorum” dedi.

baskan-selvitopu-zabita-haftasini-kutladi-6-1.jpg

Başkan Selvitopu, son olarak “O nedenle görevinizi yaparken rahat olun. Hak, adalet, hukuk ne gerektiriyorsa onu yapın. Bugüne kadar zabıtanın işine karışmamaya özen gösterdim. Zabıta kendi iradesiyle bu görevi yerine getirsin istiyoruz. Tüm birimlerimizde anlayışımız bu” ifadelerini kullandı.

Karabağlar Belediyesi Zabıta Müdürü Özkan Gözcü de, desteklerinden ötürü Başkan Selvitopu'na teşekkür ederek, çiçek verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.