Başkan Selvitopu'dan Semt Evi Kursiyerlerine Moral Ziyareti

Başkan Selvitopu'dan Semt Evi Kursiyerlerine Moral Ziyareti

Karabağlar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün kurslarına katılan kadınlar için Anneler Günü nedeniyle gezi düzenlendi. Gezi öncesi düzenlenen pikniğe Başkan Muhittin Selvitopu da katıldı ve kadınlarla beraber kahvaltı yaptı.

Karabağlar’da KİEP(Kadının İnsan Hakları Eğitim Programı), KİSEP(Kadın Sağlığı Eğitim Programı), Lider Kadın Eğitimi ve 12-18 Yaş Aile Eğitimi alan 50 kadın için Anneler Günü etkinlikleri kapsamında gezi düzenlendi. Meryem Ana, Artemis gibi tarihi öneme sahip ören yerlerini gezen kursiyerler, gezi öncesi Tire Çayırlı köyünde piknik yaptı.

Kadınlar moral buldu

Pikniğe katılan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu kadınları yalnız bırakmadı. Tüm masaları dolaşan ve kadınlarla tokalaşıp bir süre sohbet eden Başkan Selvitopu, daha sonra kursiyerlerle kahvaltı yaptı. Karabağlar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Pelin Erda’nın da katıldığı piknikte Başkan Selvitopu’nu karşısında gören kadınlar moral bulduklarını belirterek, Başkan'a katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.