Başkan Selvitopu'na dört dernek ziyareti

Başkan Selvitopu'na dört dernek ziyareti

Karabağlar'da katılımcı anlayışla yönetmeye devam.

Karabağlar'ı açık, şeffaf ve katılımcı bir anlayışla yöneten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'na, sivil toplum kuruluşlarının  ziyaretleri devam ediyor. Selvitopu’nu aynı gün içerisinde Aksaraylılar Derneği, Tokat Temecük Derneği, Denizlililer Derneği ve AKUT Arama Kurtarma Derneği ziyaret etti. 

Aksaraylılar Dernek Başkanı Eyüp Kuluk, Tokat Temecük Ferhat Mahuk, Denizliler Derneği Başkanı Veli Kasap ve yönetim kurulu üyelerini sırasıyla kabul eden Başkan Selvitopu, belediyenin çalışmaları hakkında dernek yönetimlerini bilgilendirdi. 

Son ziyaret AKUT

Başkan Selvitopu’nun son ziyaretçisi ise AKUT(Arama Kurtarma Derneği) Acil Durum Sorumlusu Murat Aras ve Yerel İlişkiler Birimi Yöneticisi Nuran Ergün oldu. Dernek üyeleri, Karabağlar Belediyesi ile AKUT Derneği'nin ilişkilerinin güçlendirilmesi konusunda Başkan Selvitopu ile görüştü. Ziyarette önümüzdeki günlerde Karabağlar Belediyesi çalışanlarına AKUT personeli tarafından afet durumlarında bilinçlendirme eğitimlerinin de verilmesi konusunda görüş birliğine varıldı. 

Katılımcı anlayışla yönetmeye devam

Ziyaretlerin ardından değerlendirmelerde bulunan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, belediyenin faaliyetlerinde sivil toplum kuruluşlarının da görüş ve önerilerini çok önemsediklerini vurguladı ve katılımcı anlayışla Karabağlar’ı yönetmeyi sürdüreceklerini söyledi. Başkan Selvitopu ayrıca, göreve geldiğinden bu yana kendisinin de sivil toplum örgütü, meslek odaları başta olmak üzere pek çok ziyaret gerçekleştirdiğini hatırlatarak bundan sonra da ziyaretlerin süreceğini ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.