Başkan Selvitopu'na HAYTAP'dan Teşekkür Ziyareti

Başkan Selvitopu'na HAYTAP'dan Teşekkür Ziyareti

Hayvan Hakları Federasyonu(HAYTAP) üyeleri Karaburun'da gerçekleştirilen hayvan kısırlaştırma çalışmalarına destek veren Karabağlar Belediyesi'ne katkılarından dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

İzmir'in turistik ilçesi Karaburun'da geçtiğimiz hafta 12 köpek ve 40 kedinin kısırlaştırılarak, tedavi ve bakımları yapıldı. Karaburun Belediyesi, Karabağlar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, Karaburun Keçi Evsiz Canlılar Derneği’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği çalışmaya HAYTAP 'dan teşekkür geldi.

Destekten dolayı çok memnun oldular

HAYTAP İzmir Temsilcisi Esin Önder ve Basın Sözcüsü Şule Baylan, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarette, Karabağlar Belediyesi'nin sokak hayvanlarına karşı gösterdiği duyarlılıktan çok memnun olduklarını belirten İzmir Temsilcisi Esin Önder, Karaburun'da ortaklaşa düzenlenen etkinlikte sokak hayvanlarının kısırlaştırılma ve tedavi uygulamaları için Selvitopu ve ekibine teşekkür etti.

Her canlının yaşam hakkı var

Başkan Selvitopu'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeryüzünde her canlının yaşama hakkı olduğunu, bundan sonra da Karabağlar Belediyesi tarafından sokak hayvanlarının sağlıklı yaşam haklarını sürdürmeleri için ellerinden gelen desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.