Başkan Selvitopu'ndan anlamlı ziyaret

Başkan Selvitopu'ndan anlamlı ziyaret

Başkan Selvitopu ve eşi Fügen Selvitopu, Limontepe'de oturan 107 yaşındaki Ayşe (Fadime) Öztürk'ü ziyaret ederek, Anneler Günü'nü kutladılar. Ayşe Nine'ye çiçek armağan eden Selvitopu çifti, nice sağlıklı yıllar dilediler.

Resmi kayıtlara göre 01.07.1914 doğumlu olan Ayşe Öztürk, 7 çocuk ve 20 torun sahibi. Limontepe'de oğluyla birlikte oturan Öztürk'ün bugün sürpriz konukları oldu. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve eşi Fügen Selvitopu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın Karşıyaka'daki mezarında gerçekleştirilen törenin ardından, Limontepe'ye geçti. Koronavirüs salgını önlemlerine uygun olarak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen buluşmada Başkan Selvitopu Ayşe Nine'ye, “Bu anlamlı günde sizi ziyaret etmek bize mutluluk verdi. Anneler Gününüz kutlu olsun. Çocuklarınızla, torunlarınızla böylesine anlamlı günlerde bir arada olacağınız nice yıllar diliyorum. Umarım bu hastalık geçtikten sonra elinizi öpmeye de geliriz” dedi.

ayse-nine2.jpg

Öztürk de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Selvitopu çifti ve konuklara teşekkür etti. Ziyarette Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Selami İyier, eşi Elvan İyier ve Limontepe Mahalle Muhtarı Kemal Can da yer aldı. 
ayse-nine3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.