Başkan Selvitopu'ndan Nerede Haber Orada Biz kitabına destek

Başkan Selvitopu'ndan Nerede Haber Orada Biz kitabına destek

Nerede Haber Orada Biz adlı anı kitabında yer alan gazeteciler, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu ziyaret etti.

Ziyarete kitapta anısı yer alan İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi de eşlik ederken Gappi, bu örnek sosyal sorumluluk projesiyle İzmir’in farkını bir kez daha ortaya koyduğunu söyledi.

Kitabın hazırlanması konusunda gazetecilerin anlamlı çabasını yakından bildiğini belirten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve emeği geçen tüm gazetecileri kutladı. Bu sosyal sorumluluk projesinin toplumsal bir dayanışma olduğuna dikkat çeken Başkan Selvitopu, bu çalışmaya destek vereceklerini söyledi ve “Hep birlikte bir katkı sağlanırsa daha da güzel olur” dedi.

nerede-haber-orada-biz-3.jpg

GÖNÜLDEN DESTEK OLDULAR

Kitabın tüm gelirinin 6 Şubat depreminde yaralanan çocuklara ve Ukrayna’da savaşta yaralanan çocuklara bağışlanacağını belirten Gazeteci Müslüm Karaaslan da “Basın emekçileri olarak bir yandan kamuoyunu aydınlatma, bilgilendirme, bilinçlendirme gibi toplumsal sorumluluklarımızı sürdürürken bir yandan da başka toplumsal olduğunu düşünüyor ve bu doğrultuda çalışmalar yürütüyoruz. İşte bu bakış açısıyla bütünleşen bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirmek için yaklaşık 1,5 yıl önce çalışmalara başladık. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için yola çıktık. Atatürk’ün bu bayramı dünya çocuklarına armağan etmesi vesilesiyle de Ukrayna ile projeye uluslar arası bir boyut kattık. Destek arayışlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz ve bu çalışmayı çok geniş bir tabana yayacağız. Tüm arkadaşlarım hiçbir maddi beklenti içerisinde olmadan gönüllü olarak bu dayanışmaya ortak oldu. Her birine emeklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim. Ayrıca Karabağlar Belediye Başkanımız Sn.Muhittin Selvitopu’na da duyarlılığından dolayı teşekkür ederim” dedi.

KİTAPTA HANGİ GAZETECİLER YER ALDI?

Sosyal sorumluluk projesine yönelik hazırlanan “Nerede Haber Orada Biz” adlı kitapta; Nebil Özgentürk, Hakan Kara, Atila Sertel, Dilek Gappi, Misket Dikmen, Okan Yüksel, Gürkan Ertaç, Osman Ülkü, Yaşar Aksoy, Timuçin Tülis, Sedat Kaya, Reyhan Berkman, Hakan Akarcalı, Sedat Pişirici, Ercan Doğu, Atilla Köprülüoğlu, Esat Erçetingöz, Halil İbrahim Hüner, Yusuf Çınar, Işık Teoman, Engin Uğur Ağır, Muhittin Akbel, Haluk Güney,Sinan Genç, Nüvit Tokdemir, Suavi Yardımoğlu, Emin Varol, Melih Üstkanat, Mustafa Oğuz, Bahri Karataş, Alahattin Gürırmak, Muzaffer Tezel, Sinan Doğan, Serkan Aksüyek, Hakan Dirik, Güray Ervin, Murat Ervin, Süleyman Sağat, Murat Şahin, Mehmet İnmez, Ceyhan Torlak, Kadir Kemaloğlu, Mutlu Duman, Emre Döker, Mustafa Akbaş, Müslüm Karaaslan.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.