Başkan Selvitopu’nun hafta sonu mesaisi

Başkan Selvitopu’nun hafta sonu mesaisi

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, hafta sonu mesaisinde Anadolu Dostları Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti.

 

Karabağlar Belediye Başkan Yardımcısı Alev Ağrı ve Karabağlar Belediyesi Etüd Proje Müdürü Zeki Yıldırım’ın da katıldığı ziyarette Vatan Mahallesi’ni de kapsayan yeni imar planlarına ilişkin bilgilendirmeler yapıldı. Başkan Selvitopu, Karabağlar’ın geleceği açısından imar planı değişikliğinin önemine vurgu yaptı ve bu planlamanın başarılı olacağına inandığını belirterek İzmir’e de örnek olacağını ifade etti. Toplantıya katılan mahalle sakinleri de konuya ilişkin Başkan Selvitopu’na sorular yönelttiler. Vatandaşlar ayrıca, yeni imar planlarının Karabağlar’ı ve Vatan Mahallesi’ni gelecekte daha güzel, daha yaşanabilir bir noktaya taşıyacağına inandıklarını dile getirdiler ve bu konuda Başkan Selvitopu’na destek verdiklerini açıkladılar.

Referandum sürecini de değerlendirdi

Ziyarette Karabağlar Belediyesi’nin çalışmalarına ilişkin de bilgilendirmelerde bulunan Başkan Selvitopu, 16 Nisan’da yapılacak referanduma yönelik de değerlendirmelerde bulundu. Selvitopu,  referandumun bir seçim olmadığını, referandumun Türkiye'nin geleceği ile ilgili bir tercih olacağını belirtti.  

Türkiye parlamenter sistemden hiç zarar görmedi

Selvitopu konuşmasında Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı'nın zor koşullarında demokratik işleyişi çalıştırarak, halkın temsilcilerini parlamentoya çağırdığını ve hiç çekinmeden bütün kararlarını demokratik bir şekilde aldığını söyledi. Türkiye'nin var olan parlamenter sistemden hiç bir zarar görmediğini belirten Selvitopu, "Bugün makamlarda oturanlar Cumhuriyet rejimi sayesinde oturuyorlar, Cumhuriyet rejiminin değişmesine Türk toplumu asla müsaade etmeyecektir. Bütün sivil toplum kuruluşları,  Hayır diyen diğer siyasi partilerle birlikte, omuz omuza mücadele yürütmemiz gerekiyor. 16 Nisan'da da Karabağlar'da hep beraber "Hayır" diyeceğiz" dedi.

Başkan’a başarı dilediler

Başkan Selvitopu’nun ardından söz alan dernek üyeleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler ve Selvitopu’na çalışmalarında başarı dilediler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.