Başkan Sengel: Artık bir şeylerin değişmesi gerekiyor

Başkan Sengel: Artık bir şeylerin değişmesi gerekiyor

Kayseri'de her partiden kadınlarla bir araya gelen Başkan Sengel, "Herkesten aldığımız geri dönüşüm şuydu, ekonomi felaket, artık bir şeylerin değişmesi gerekiyor ve Kayseri’de buna şahit olmak bizim için çok güzeldi." dedi.

Medya Ege- Belediye Başkanları Çalıştayı dolayısıyla Kayseri'de bulunan Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, "Dün itibariyle Kayseri’deyiz ve çalıştayımız başladı. Kayseri’deki Belediye Başkanları Çalıştayı kapalı ortamda başlamadan önce bütün Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanlar olarak alana indik, Kayseri’nin sokaklarındaydık, çarşılarındaydık, pazarlarındaydık, biz de böyle kadın belediye başkanları olarak Kayseri il örgütü çok güzel bir program yapmış." diye konuştu.

fg0yt-9xeasbu8u.jpg

Kayserililerle bir araya gelen Başkan Sengel, her kesimden vatandaşla konuştuğunu ama herkesin ekonomiden muzdarip olduğunu söyledi. Sengel, "Her partiden olan kadınlarla birlikte önce bir kafeteryada oturup onlarda dertleştik, konuştuk, sohbet ettik. Hem onların bize anlatacakları vardı hem de bizlerin onlara ifade etmemiz gereken şeyler vardı. Sonrasında sosyete pazarı olarak adlandırılan bir pazara gittik. Oradaki tezgahtarlarla, pazarcılarla konuştuk. Müşterilerle konuştuk. Herkesten aldığımız geri dönüşüm şuydu, ekonomi felaket, artık bir şeylerin değişmesi gerekiyor ve Kayseri’de buna şahit olmak bizim için çok güzeldi." ifadelerini kullandı..

fg4m5hiwuakqnsp.jpg

Neden Kayseri?

CHP'nin çalıştaylar için neden Anadolu şehirlerini seçtiğini açıklayan Başkan Sengel, "Genel Merkezin ve Genel Başkanın bir bakış açısı var ve bu bakış açısı “Geliyor gelmekte olan”ın bütün o üst başlığının doldurabilecek niteliğe haiz. Dolayısıyla ilk çalıştayımız bizim Afyon’daydı, daha sonrasında İzmir Çalıştayı’ndan hemen sonra Gaziantep ve Kayseri. Aslında bakarsınız bütün ülkenin her yerine nüfus edebilmek adına olduğunu düşüyorum ve çok da doğru tercihler olduğuna eminim.

İzmir şunu bilsin ki geliyor gelmekte olan ve her yer İzmir gibi olacak." dedi.

d7b39460-6cb6-452c-a1cd-f73bdcdb5157.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum