Başkan Sengel: Bu kenti her şeyden çok seviyoruz

Başkan Sengel: Bu kenti her şeyden çok seviyoruz

İlçede gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin süreci Efes Selçuklular ile paylaşan Başkan Sengel, "Heyecanımız yüksek, kararlılığımızdan taviz vermeden’ Efes Selçuk için çalışıyoruz. Çünkü biz bu kenti her şeyden çok seviyoruz." dedi.

Medya Ege- Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, pandemi sebebiyle yaşanan maddi sıkıntıların, İller Bankası'na yapılan başvurunun kabul edilmesiyle birlikte geride bırakıldığını ve çalışmalara tekrar başlandığını açıkladı.

Başkan Sengel, "Pazartesi’ye hummalı bir çalışma ile başladık. Koronavirüsten sonra kolları sıvayacağız demiştik. Merak etmeyin, sağlığımız yerinde olduğu sürece ‘heyecanımız yüksek, kararlılığımızdan taviz vermeden’ Efes Selçuk için çalışıyoruz. Çünkü biz bu kenti her şeyden çok seviyoruz." notunu düştüğü, çalışmalara ilişkin bir video paylaştı.

Başkan Sengel, şu ifadeleri kullandı:

"Uzunca bir süre koronavirüs gibi bir salgınla uğraştık. Doğal olarak belediye de bu virüs nedeniyle maddi olarak çok büyük bir sarsıntı yaşadı. Ancak İller Bankası'na yapmış olduğumuz müracaatın kabul edilmesiyle birlikte biz ihale sürecine direk girip uzun yıllardan beri büyük problem olan yolların, altyapısı bitmiş olan yolların hepsinin yapımına tek tek başladık."

3.jpg

"Aslanlı havuzun etrafında bazı sıkıntılar olduğu bilgisi gelmişti. O yüzden şimdi tadilatlarını yapıyoruz ancak daha sonrasında hepsini birden kaldırıp tekrardan bir düzenlemeye haiz olacak. Yavaş yavaş bütün yolları bitirmek adına adım atmaya devam ediyoruz."

2.jpg

"Efes Seçuk'un, İzmir-Aydın Karayolu üzerindeki orta refüjlerimizin hepsini yeniliyoruz ve Efes Selçuk'un gelişimine yakışır hale getiriyoruz. Hayırlı olsun Efesliler."

1-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.