Başkan Sengel duyurdu: Efeslim Kart bakiyesi yükseltildi

Başkan Sengel duyurdu: Efeslim Kart bakiyesi yükseltildi

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Efeslim Kart desteğinin 500 TL'den 1000 TL'ye çıkarıldığını duyurdu.

MEDYA EGE - Efes Selçuk Belediyesi'nin hem esnafa hem de ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmak için hayata geçirdiği Efeslim Kart desteğini arttırıldı.

selcuk-belediye-baskani-filiz-ceritoglu-sengel-art-1617174031594.jpg

Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, desteğe ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak şu notu düştü; "Yüzlerimiz gülsün diye yeni yılda, sosyal yardım alan 310 ailemizin “Efeslim Kart” desteğini 500 TL’den 1000 TL’ye çıkardık!"

“Dar Gelirliye Destek, Esnafa Can Suyu, Çevreye Dost, Eğitime Katkı” sloganıyla hayata geçen Efeslim Kart Projesi kentte dayanışmayı büyütürken yerel ekonomi ve çevreye de katkı sunuyor. Efeslim Kart’tan yararlanan vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirirken, kentteki yerel esnaf da bu projenin son derece önemli olduğunu ve esnaflara her ay kazanç sağladığını belirtiyor.

efeslim-kart-ile-egitime-destek-oluyorlar.webp

Her ay Efeslim Kart’a yüklenen bakiye ile destek alan ailelerin anlaşmalı esnaflardan alışveriş yapabiliyor.

Efeslim Kart Projesi’nde yer almak isteyen esnaf, belediyeye müracaat ederek sözleşme imzalıyor. Efes Selçuk Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyacı olan temel gıda ve tüketim malzemeleri de Efeslim Kart anlaşmalı olan esnaftan alabiliyor. Ayrıca Efeslim Kart ile hem geri dönüşüm atıkları biriktirip karşılığında puan biriktiren yurttaşlar eğitime de destek oluyor.

gc1hgldxiaafb73.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.