Başkan Sengel: Gündemimiz kente dokunan sosyal belediyecilik

Başkan Sengel: Gündemimiz kente dokunan sosyal belediyecilik

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, hakkında soruşturma açılmasına izin verilmesine tepki gösteren CHP İzmir İl Başkanı Yücel’e teşekkür etti.

MEDYA EGE- AK Parti Selçuk İlçe Başkanlığı tarafından ilçenin farklı yerlerine asılan Love Erdoğan afişlerinin Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel tarafından kaldırılması sonucu Sengel hakkında soruşturma başlatıldı.

topalnti.webp

Buna göre, Sengel hakkında 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası talep edilmesi öngörülüyor.

chp-izmir-cami-provokasyonlarinin-pesini-birakmiyor-suc-duyurusunda-bulunuldu-11633.jpg

Konuya ilişkin olarak CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, bir açıklama yaptı. Yücel “Selçuk Belediye Başkanımız Filiz Ceritoğlu Sengel hakkında,yasal yetkisini kullanıp, izinsiz ve kanuna aykırı bir şekilde ilçeye asılan “Love Erdoğan” pankartlarını kaldırdı, ilçeyi “Tek Sevdamız Atatürk” pankartları ile donattı diye, İçişleri bakanlığınca soruşturma açıldı. Soruşturmaya yapılan itiraz, mahkeme tarafından reddedildi ve soruşturma izni verildi. Saray rejiminde kanunları uygulayanlar değil, kanunsuzluk yapanlar haklı bulunuyor. Yani Saray adına yapılan kanunsuzluklara göz yumulması isteniyor. Göz yummayacağız! Mücadeleden vazgeçmeyeceğiz. Bu algı oyunlarınızla sandıkta boğulacaksınız. Hak yerini buluncaya, yandaşlık değil yasalar üstün tutuluncaya ve adalet sağlanıncaya kadar takipçisiyiz. Filiz Ceritoğlu Sengel yalnız değildir” ifadeleri ile tepki gösterdi.

saldiriya-bir-tepki-de-baskan-sengelden-geldi-bikmadilar-nefret-tohumlarini-serpmeye-15033.jpg

Belediye Başkanı Sengel ise, Yücel’e “Desteğiniz için teşekkür ederim Başkanım. Gündemimizde belediyelerimizi halkın çıkarına ve kanunlara göre yönettiğimiz için bizi cezalandırmaya kalkanların hevesleri değil; insana ve kente dokunan sosyal belediyecilik çalışmaları var” ifadeleri ile teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.