Başkan Sengel: Kardeş şehrimizle ilk günkü heyecanla bir aradaydık

Başkan Sengel: Kardeş şehrimizle ilk günkü heyecanla bir aradaydık

Siegburg ile Efes Selçuk kardeşliğinin 30. yılında, Siegburg'dan gelen heyet ile buluşan Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, "Kardeş şehir oluşumuzun 30. yılında, yine ilk günkü heyecanla bir aradaydık" dedi.

MEDYA EGE - Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, bu yıl Siegburg ile Efes Selçuk’un kardeş şehir oluşunun 30. yılı nedeniyle Siegburg Belediye Başkanı Stefan Rosemann ve beraberindeki heyetle bir araya geldi. EFEST kapsamında yapılan görüşmede, iki kardeş şehir arasında kurulan dostluk ve dayanışma pekiştirilerek etkinlikler gerçekleştirildi.

Başkan Ceritoğlu Sengel, sosyal medya hesabından 30 yıllık dostluğa ilişkin yaptığı açıklamada; Siegburg ile kardeş şehir oluşumuzun 30. yılında, yine ilk günkü heyecanla bir aradaydık. Siegburg Belediye Başkanı Stefan Rosemann ve heyetine, Siegburg Kardeş Şehir Derneği Başkanı Gisella Fechner'e ve heyetine, dönemin belediye başkanları ve yönetimine ve 30 yıldır iki şehir arasındaki diyaloglara öncülük eden hem Efes Selçuklu hem Siegburglu Doris Dereli'ye teşekkür ediyoruz. Efes Selçuk ve Siegburg işbirliği içerisinde çalışmaya devam edecektir. Nice 30'lu yıllara... " ifadelerine yer verdi.

f4o9ziuweaaegq0.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.